T 076 - 561 69 54 / 085 - 2220518

foto Rob

Rob van der Bijl is partner en senior trainer/coach bij TCN. Rob studeerde Nederlands en marketing en kwam al op jonge leeftijd in het bedrijfsleven terecht. Na een jarenlange praktijkervaring in management, verkoop en marketing op directieniveau maakte hij de overstap naar het trainersvak. Rob wordt ingezet voor training en coaching op het gebied van marketing, sales, management, persoonlijk leiderschap, interne organisatie en taal en communicatie. Naast het trainen en coachen van professionals houdt Rob zich ook bezig met strategisch advieswerk op deze gebieden.

Gedrevenheid, positief denken, resultaatgerichtheid en een aanstekelijk enthousiasme zijn kenmerkend voor zijn manier van werken. Een glas is altijd half vol en nooit half leeg. “Kan niet” bestaat niet. Je bepaalt je eigen succes. Deelnemers ervaren zijn trainingen als een “leerzaam feest.”

DSC_6064 profiel

Wilma Polderdijk is sinds 11 jaar eigenaar van het bureau Polderdijk en Partners in Zeeland en samenwerkende partner van TCN en Van der Bijl Training.

De kracht van Wilma ligt in de samenwerking! Met een netwerk van kwalitatief hoogwaardige trainers heeft de klant altijd de keuze uit een breed aanbod aan praktische trainingen. Samen staan we sterk om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Polderdijk en Partners biedt naast groepstrainingen op maat ook intensieve persoonlijke begeleiding, die extra diepgang en kwaliteit oplevert in het ontwikkelingsproces van zowel individu als de organisatie. Onze grondhouding is flexibel. Het gaat om het uitbreiden van keuzemogelijkheden, zodat effectief inspelen op veranderingen mogelijk is. Wilma is zelf als trainster actief op het gebied van klantgerichtheid en sales.

Onze trainers/partners

Onze partners zijn professionals met jarenlange praktijkervaring op nationaal en internationaal niveau. Mensen die met een praktische en humorvolle benadering het beste uit deelnemers halen. “Deskundig, ervaren, dynamisch, enthousiast, creatief en doelgericht” zeggen deelnemers over de trainers van TCN.

Andrea

Andrea Saes

DSC_1328a

Caroline Dop is in 1997 begonnen als communicatie trainer bij een gerenommeerd trainingsbureau. Na 8 jaar is ze het ondernemerschap aangegaan en vanaf 2011 is ze eigenaar van het bureau DOP Advies. Haar motto is; “Durf te Ondernemen met Passie!”
De communicatietrainingen van Caroline zijn toegespitst op de persoon, op de job in kwestie, in het verlengde daarvan de organisatie, maar hoe dan ook te allen tijde gericht op een optimaal effect. Op elk niveau binnen de onderneming . Zowel binnen als buiten.
Caroline houdt spiegels voor, analyseert objectief de automatismen (om die vervolgens te elimineren), en meet jou als het ware een nieuwe ‘garderobe’ aan: een aanpak die als gegoten zit, die de aandacht trekt en waarbij jij je ook nog eens comfortabel voelt.
Daarnaast werkt Caroline ook met Lumina profielschetsen. Deze profielschetsen geven een nauwkeurige beschrijving van jouw persoonlijkheid. Deze schets verkent de unieke kwaliteiten van mensen en reikt jou een praktische methode aan om een ‘snelle scan’ te maken van anderen. Als we onszelf kennen en de ander naar waarde kunnen schatten, kunnen we ons gedrag beter afstemmen op de situatie. Zo kunnen we onze relaties en teamprestaties wezenlijk verbeteren!

aangepaste foto Door

Door Jakobsen

Vanuit TCN verzorgt Door trainingen en persoonlijke coaching op het gebied van communicatie en creativiteit. Haar specialiteit ligt op het gebied van transactionele analyse. Door deze methodiek krijgen deelnemers inzicht in hun eigen wijze van communiceren. Daarnaast weet ze door middel van creatief denken haar deelnemers uit te dagen tot een andere manier van kijken naar zaken.

DSC_1315a

Nova Goodchild

Nova is trainer en coach op het gebied van persoonlijke communicatie, leiderschap en samenwerking.
Bij al haar activiteiten is het steeds haar hoofddoel om het beste uit mensen te halen, zowel individueel als in teamverband. Gemotiveerde medewerkers hebben meer werkplezier, werken beter samen en zorgen voor meer effectiviteit in de organisatie.
Haar stijl van werken kenmerkt zich door een hoge mate van betrokkenheid, oprechte interesse, empathie en een persoonlijke benadering. Het bereiken van het beoogde resultaat staat daarbij altijd centraal.
Nova slaat een brug van theorie naar praktijk door gebruik te maken van haar praktijkervaring, haar intuïtie en het juiste gevoel voor verhoudingen, waardoor zij een ontspannen sfeer weet te creëren. Tevens heeft zij veel oog voor het groepsproces, waardoor iedereen in de groep geprikkeld wordt om zichzelf te laten zien.
Haar workshops en trainingen zijn interactief en praktisch en kennen een dynamische afwisseling in werkvormen.

 

DSC_1302a

Rob Schieman

Als organisatieadviseur, trainer en coach binnen TCN levert Rob een inspirerende bijdrage aan het verder ontwikkelen van organisaties, hun teams en medewerkers. Hij is een geboren en getogen Zeeuw, is gewend te kijken naar vraagstukken vanuit een ‘breed perspectief’. Niet voor niets studeerde hij bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Rob is alweer 25 jaar actief in het vak. Als NLP master practitioner en coach weet hij als geen ander mensen te laten nadenken over de impact van hun gedrag en manier van communiceren. Dit als startpunt voor verandering. Altijd met respect en vanuit betrokkenheid. Zijn enthousiasme, positieve instelling en onbegrensde creativiteit zijn kenmerkend voor hem. Beperkingen bestaan niet, alleen uitdagingen. Zijn trainingen kenmerken zich door een goede sfeer, het gebruik van aantrekkelijke dynamische werkvormen en een hoge mate van interactie. Verandering begint bij een andere manier van kijken.

Team TCN – Fiona

Fiona Pieters is een geboren en getogen Zeeuws-Vlaamse. Ze is ervan overtuigd dat ‘samen’ sterker maakt en werkt daarom graag in het team van TCN. Na jarenlange ervaring in het bankwezen heeft ze van haar passie, anderen helpen ontwikkelen, haar werk gemaakt als trainer en coach. Fiona kenmerkt zich door haar enthousiaste, open en positieve houding, haar uitstekende vaardigheid in het scheppen van een vertrouwde leeromgeving, haar erkenning als Trainer NOBTRA en haar DISC-certificering. Fiona geeft training en individuele coaching op gebied van communicatie, management en samenwerking. Ze werkt met afwisselende, interactieve werkvormen waardoor deelnemers voelen dat de training of coaching geen strak keurslijf is en dat het hen persoonlijk iets oplevert.

Onze trainers

Foto-Etienne-1024×1024

Etienne de Wette is trainer bij TCN. Als consultant wordt hij nationaal en internationaal ingezet voor advies en training op het gebied van klantgerichtheid, verkoop, management en communicatie.

Na zijn studie commerciële economie kwam Etienne terecht in de wijnbranche. Als vinoloog van de wijnacademie begon hij zijn carriëre als verkoper van diverse buitenlandse wijnhuizen. In 1995 maakte Etienne de overstap naar de IT-branche. Hij werkte voor Xerox in diverse functies in marketing en sales.

In 2004 besloot Etienne zijn carriëre voort te zetten als zelfstandig ondernemer in het trainingsvak. Vervolgens maakte hij de logische overstap naar Trainerscollectiefnederland.NL. Ook Etienne beheerst de juiste mix van sales, training en werving en selectie.

Etienne is de salesman pur sang. Hij ademt sales en denkt altijd vanuit commercieel rendement. Hij weet als geen ander wat nodig is om een goed verkoper te zijn. Hij is niet voor niets al jarenlang een van de meest gevraagde sales trainers in binnen- en buitenland. Zijn adviezen zijn effectief, no nonsens en op maat. Daarnaast is het een feest om met hem te werken.

Etienne is een praktijkgerichte recruiter. Zijn gedrevenheid zet mensen daadwerkelijk in beweging. Mensen ervaren hem als enthousiast, betrokken en resultaatgericht.

Marga-Plieger-2

Marga Plieger heeft haar eigen trainingsbureau in Assen en is samenwerkende partner van Trainerscollectiefnederland. Haar focus ligt op het gebied van professionele effectiviteit, professionele communicatie en professionele taalbeheersing Nederlands. De passie van Marga: “mensen op de werkvloer opleiden tot krachtige en zelfverzekerde professionals”. Marga levert succesvolle trainingen waarmee u uw prestaties verbetert. Trainingen waarmee u zich onderscheidt, bij uw werkgever én op de arbeidsmarkt. Trainingen die bovenal uw zelfvertrouwen en daarmee het plezier in uw werk vergroten. Kortom, trainingen waarmee u zichzelf als professional profileert. Marga verzorgt diverse trainingen op het gebied van commercie, management, communicatie en samenwerken!

© 2017 - TrainersCollectief Nederland | Development by Blue Talents / Irm van der Bijl

T 076 - 561 69 54 / 085 - 2220518